12. januar 2017

Gudstjenester

Gudstjenesterne er kirkens samlingspunkt for hele familien. Her møder Kristus os i ord, dåb og nadver. Vi lægger vægt på, at både børn og voksne skal føle sig tilpas ved gudstjenesterne, og vi har altid børnekirke eller “Børnenes 5 minutter” i forbindelse med prædikenen.

Forløbet i vores gudstjenester ligner folkekirkens og består af bøn, sang, prædiken, nadver mm. Deltagerne skulle gerne opleve en klassisk gudstjeneste i et nutidigt sprog. Rammerne omkring gudstjenesten lægges af frivillige, og der er altid både præster og frivillige involveret i gudstjenesten.

Efter hver gudstjeneste er der kirkekaffe eller kirkefrokost. Fællesskabet er vigtigt for os – og du er meget velkommen.

Bramming frimenighed bygger på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter og vi benytter folkekirkens tekstrækker, men organisatorisk set er vi frie af folkekirken.