10. april 2019

Konfirmation

Vi tilbyder konfirmationsundervisning og konfirmation til alle, der er interesseret i at deltage i Bramming frimenigheds forløb.

Konfirmationen ligger altid lørdag efter St. Bededag, hvilket i 2020 er 9. maj.

Ud fra de tilbagemeldinger vi får fra tidligere konfirmander, tør vi godt prale lidt: Vi har et super godt tilbud til konfirmanderne. Vi har et underviserteam af to præster, og så supplerer vi med andre undervisere. Derved møder konfirmanderne forskellige mennesker i forskellige aldre, livssituationer og troshistorier, som de kan spejle sig i.

Vi underviser primært i Bethel, Skolegade 10. Man behøver ikke være medlem af Bramming frimenighed for at deltage i forløbet.

Kontakt præst Peter Nissen på peter@brammingfrimenighed.dk eller telefon 60 65 98 75 , hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål.